Tudja, milyen egy olíva malom? Eredetileg biztosan nem ilyen. 🙂

Ez a csodálatos luxus villa Spanyolországban található. 140.000 nm-en 750 nm-es ház, istállók és a medence. Ez egy szuper otthon és meghitt családi összejövetelek helyszíne.

A jelenlegi tulajdonosok a régi kő házat szépen felújították, pedig már inkább csak rom volt több mint 25 évvel ezelőtt. Szerencsére vették a fáradtságot, és úgy alakították egy modern, de mégis otthonos épületté, hogy közben megőrizték számos eredeti funkcióját, így továbbra is látható a régi olíva malom és mallorcai kenyér sütő kemence.

A négy db fürdőszobás szoba bőségesen el lett látva beépített szekrényekkel, de jutott hely irodának, TV szobának, és egy könyvtárnak is.

A villa egy kis privát birtok is egyben, közel egy kis vidéki városhoz és a tengerhez .

A kilátás szinte minden irányba fantasztikus. Árnyékos helyek, napos teraszok váltják egymást, bougainvillea és jázmin illatozik, a csend körülöleli az embert.

Van egy “casita” (házikó), amit a tulajdonosok istállónak használnak jelenleg, de könnyen átalakítható egy kis vendégházzá. A hegyre és a távoli tengerre néző kilátással felejthetetlen emlék lehetne a vendégeknek.

3990 eddig 1 ma