És más sztárok is. Ez a Hawaii-n található villa kedvelt pihenő helye a hírességeknek. Sok előnye mellett az egyik legnagyobb, hogy az adottságainak köszönhetően elég jól elbújhatnak a paparazzik elől. Beyonce mellett Jay Z és Jessica Simpson is pihent itt, míg Eddie Vedder (Pearl Jam) pedig itt nősült.

A 6.000 nm-es telken áll a közel 1.400 nm-es három különálló épület öt hálószobával, gyönyörű verandával, ahonnan a türkizkék Csendes óceánra nyílik kilátás.

A hatalmas nyitható üvegfelületeknek köszönhetően a kint és a bent lényegében eggyé válik, a látványos trópusi oázishoz hasonló kertben a pálmák és őshonos fák lombozata egy trópusi paradicsommá varázsolják a helyet.

Ha épp arra lenne szükség, akkor a modern konyhában az összes eszköz rendelkezésre áll, köztük a kettős sütők, rozsdamentes acél készülékek, egy nagy előkészítő és étkező sziget, bor hűtőszekrény, a hangulatot pedig a meleg fa bútorok határozzák meg. Tárolási lehetőség bőven van a konyhában.

A hálószoba a partra néző kilátással, gyönyörű parkettával, puha, fehér ágyneművel és finom trópusi dekorációval inkább maradásra ösztönzi az embert, pedig a környezet legalább ilyen hívogató.

A sztárok, ha akarják, akkor a pazar fürdőben kényeztethetik magukat, ahonnan vagy a síkképernyős TV-t vagy a nagy ablaknak köszönhetően a pazar tájat nézhetik. Nem kell aggódni a kíváncsi szomszédok (vagy a paparazzik) miatt sem, ahogy említettük, a telek nagy, és kellően eldugott ahhoz, hogy biztosítsa a maximális diszkréciót .

6207 eddig 1 ma