Nézegeti az építészeti és belsőépítészeti oldalakat, mert felújítást tervez, esetleg építkezik? Vannak olyan számítógépes programok, amelyeket megvásárolhat, kaphatóak könyvek és oktatóanyagok, vagy használhatja ezt a listát a legjobb ingyenes online virtuális programokkal otthoni tervezéshez. Kis gyakorlással nagyon ügyes dolgokat hozhat össze és nagyban megkönnyítheti az életét. Jó szórakozást!

IKEA TERVEZŐ SZOFTVEREK

Sokak kedvence az IKEA. Nekik (is) segítséget nyújt a helység berendezéseben több szoftverük is.

ikea_home_planner-e1281295732852

ikea-kitchen-above

ARMSTRONG

Utálja, ha nem tud dönteni tucatnyi burkolat között? Probléma megoldva! Az Armstrong készített egy szép 3D-s virtuális programot, amely lehetővé teszi, hogy a különböző színkombinációkat (padló, szekrény, mennyezetek, falak, munkalapok) otthon kényelmesen kipróbálhassa, ráadásul többféle stílusban.

design-my-room_example

HOMESTYLER

Az Autodesk az alkotója az AutoCAD, a Revit és a 3ds Studio Max népszerű professzionális tervezési programoknak. Ez pedig az otthoni felhasználóknak készült. Egy nagyszerű program otthoni / irodai / apartman terek megtervezéséhez.

autodesk-homestyler-plan

autodesk-homestyler-2-e1281545793555

SWEET HOME 3D 

Ez a 3D-s vizuális szoftver ideális azok számára, akik több testreszabási lehetőséget akarnak az átlagos szoba és dekorációs tervezési programokhoz képest. Az online szoftver ingyenes, de regisztráció szükséges, de van letölthető változat is.

SweetHome3DExample3-Plan

 

SMARTDRAW

SmartDraw egy programcsomag. Grafikus lehetőségek közé tartozik még a táblázatok és grafikonok megalkotása is, mint például: a projekt diagramok, határidők, marketing diagramok és folyamatábrák.

smart-draw-floor-plans_gallery1-e1281909110175

SmartDraw-Floor-Plan-e1281910738799

SMALL BLUE PRINTER: ALAPRAJZ és SMALL BLUE PRINTER: KERT

Az online tervező program egy egyszerű, de hatékony módja alaprajzok készítésének. Nem igényel semmiféle előképzettséget, és a kész terv ki is nyomtatható.

Floorplanner_floor-plan1-e1281897316727

garden-planner-2

MAGYAR HÁZTERVEZŐ

Az eszköz segítségével alapvetően a piacon kapható vakolatok, tetőcserepek, stb. kiválasztásával megnézhetjük, hogyan nézne ki a házunk az adott kombinációval. Nagyon hasznos!

FireShot Screen Capture #106 - 'Online építő - Háztervező - Online látványtervezés - www_epitesiportal_hu' - www_epitesiportal_hu_online-epito-haztervezo-latvanytervezes_

 

382856 eddig 1 ma