Sokak álma lehet ez a mallorcai villa.

A természet és a nyugodt életmód ihlette ezt a házat kihasználva  táj adottságait. A belső melegséget sugároz, köszönhetően a lágy színeknek és természetes anyagoknak.

A ház építésekor a fő gondolat az volt, hogy a simuljon bele a tájba, és minden szobából csodás kilátás nyíjon a környező vidékre. A csodálatos veranda szervesen kapcsolódik mind a házhoz, mind a kerthez, tényleges átmenetet képezve a kint és a bent között. Igazán kellemes estéket tölthet el itt az ember. Éjszaka a szemközti a falu, Cas Concos a megvilágított Sant Nicolau templom tornya határozza meg a látképet.

Bár a házat úgy tervezték, hogy az itt lakók élvezzék a szabadban töltött perceket, a belső kényelem sem elhanyagolható. A nagy nappaliban és étkezőben a tiszta homok és a tört fehér textilek adják meg a vidám, pihentető, könnyed hangulatot. A dupla ajtónak köszönhetően, ami a konyhába vezet szükség szerint egybe nyitható vagy el is szeparálható a többi tértől.

A romantikus hálószoba kandallóval, fedett és  nyitott terasszal igazi meghitt búvóhely lehet. Az ember itt percek alatt elfelejtheti a stresszt és problémákat.

Mallorca

Mallorca19

Mallorca2

Mallorca3

Mallorca4

Mallorca5

Mallorca6

Mallorca7

Mallorca8

Mallorca9

Mallorca10

Mallorca11

Mallorca12

Mallorca14

Mallorca15

Mallorca16

Mallorca17

Mallorca18

24096 eddig 1 ma