Luxus síház Svájcban? Igen, ilyen a Cottage Dent Blanche Verbierben.

A tágas, a közelmúltban épült öt csillagos luxus sí-/faház kandallóval, szaunával és vezeték nélküli internettel felszerelve egy napos és könnyen megközelíthető helyen épült, lélegzetelállító kilátással a környező hegyekre . A ház a falu szívében található, mégis diszkréten elrejtve egy csendes helyen.

A ház kívülről a hagyományos jegyeket őrzi, fából készült, hogy megőrizzék az eredeti architektúrát. Ugyanakkor a belső tér modern, elegáns alpesi stílusban. Az ablakokból nagyszerű kilátás nyílik a falura, és a délkeleti teraszról közvetlen kilátás nyílik a Dent Blanche és a Matterhorn csúcsokra.

A házban akár 14 vendég is elfér egyszerre, 8 felnőtt és 6 gyerek. Az ingatlan öt emeletes (van lift), a főbejárat a második emeleten van, itt található egy nagy nappali és az elegáns ebédlő, továbbá egy külön konyha és egy mosókonyha.

A földszinten van berendezve egy csodálatos wellness-részleg egy gyönyörű medencével, törökfürdővel, szaunával és egy jól felszerelt edzőteremmel. Az egész ingatlan a legújabb audio- és videó rendszerekkel van felszerelve, a házban van még egy moziszoba is.

7110 eddig 1 ma